Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 2. 2019

WAL

 

 

Na konci pořadu vám prozradíme které příběhy byly pravdivé a které ne

Svobodná vůle

Bylo jedno království ve kterém se vyráběly nekvalitní výrobky které se porouchávaly po záruce a nevyplatilo se opravovat takže na životní prostředí to moc dobře nebylo,

Telewizní stanice vysílali blbosti a ještě zkracovali titulky protože žily v domění  že to co je v titulkách nikoho nezajímá a že se každé blbosti stejně lidi zasmějí.

Výrobci befautébésebtoboxů také když se to vypne ze zásuvky tak se všechny programy smažou nebo přehážou protože si myslí že je jedno jaký program si uživatel zapíná,

Pet láhve chtěly udělat zálohované nebo zakázat,byly vynalezeny aby ušetřily přepravu a manipulaci se zbožím,jejich výkup by se prodražil a stejně by to zase znamenalo výrobu automatů,použití vody a čistících prostředků a pohoných hmot.

Někde prostě plast musí zůstat,spíše ho zakázat tam kde díky tomu elektronika a výrobky se poškodí a zamořují skládky a přírodu ,proč výrábět elekroodpad když můžou výrobky sloužit dál,to je neekologické.

Král si potom se svýmy kumpáni postavil město ve městě a poddaným zabudoval kamery ve spolupráci s výrobcem a sledoval z oken hradeb a monitorů jak mu složí a platí mu.

Poddaný musí mí připojení k internetu kvúli komonikaci s institutem,mobil,platit otrocké popatky telewizím.

Poddadý musí plati desátky 

 

 

 

 

 

Walter von Artur Long